Het familiebedrijf met al 30 jaar ervaring

Vanuit het Noord-Brabantse Boxmeer is MIPA Bedrijfskleding al sinds 1994 een gevestigde naam op het gebied van bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s. Voor uiteenlopende beroepsgroepen zijn wij de full service leverancier. Van het ontwerpen, samenstellen, bedrukken/borduren tot aan de levering aan uw medewerkers: wij zetten altijd een stapje extra. 

Met ruim 30 jaar ervaring bedienen we vanuit onze locatie in Boxmeer onze klanten door heel het land. Zowel particulier als de bedrijfsmatige klanten kunnen bij ons terecht in de showroom. Zowel vanuit de showroom als vanuit onze online platformen helpen wij graag bij het samenstellen van de perfecte collectie voor uw werknemers. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij zijn continu bezig om onze product- en dienstverlening te verduurzamen. Dit doen wij door de laatste innovatieve ontwikkelingen in de markt nauwlettend te volgen, en deze direct toe passen op onze organisatie.

3.000 kilo

Kleding dat jaarlijks gerecycled wordt:
Wij streven naar een duurzame wereld

800 m 2

Showroom & inspiratie
We helpen je graag!

30 jaar

Ervaring & kennis
Wist je dat we een echt familiebedrijf zijn?

800 m 2

Showroom & inspiratie
We helpen je graag!

8

Verschillende soorten service
Ontzorgen van A tot Z
2300 bomen geplant

2300 bomen geplant

Duurzaam Ondernemen
Wist je dat alle kleding bij ons gerecycled wordt?

8681

Professionals in onze kleding
Jij tevreden? Wij ook!

Alles onder 1 dak

In onze showroom staan 6 dagen per week enthousiaste collega’s klaar om de beste werkkleding met jou samen te stellen. Naast ons brede assortiment adviseren wij graag over de mogelijkheden wat betreft het bedrukken en borduren. Laat je inspireren in onze showroom aan de Heistraat 3C in Boxmeer. 

Meer over onze showroom 

Vacatures

Werken bij MIPA

Bij MIPA zetten we ons al 30 jaar in voor de beste match tussen kleding, bedrijven en de werknemers. Wij zetten net dat ene stapje extra om de perfecte match te realiseren. De wensen en behoefte van de klant staan centraal zodat ze trost zijn om hun eigen werkkleding te dragen. Van hoge service, professioneel advies tot aan snelle levering; wij zorgen voor het totaalpakket binnen de bedrijfskleding. Dit stapje extra met persoonlijke benadering zetten wij met ons enthousiaste team.

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet