Branche

Techniek & Industrie

Een uiteenlopende branche met uiteenlopende wensen en behoeftes. Of de kleding hittebestendig, vlam vertragend of juist antistatisch (ESD) moet zijn. Met ons brede assortiment kunnen wij de gepaste werkkleding samenstellen voor deze branche. Ons assortiment bestaat zowel uit een brede keuze in werkkleding als een brede keuze in werkschoenen. Zowel voor veiligheid als herkenbaarheid ben je bij ons in de showroom op de goede plek. 

Beroepen

Binnen deze branche staat de functionaliteit van de kleding hoger in het vaandel dan de uitstraling. Bescherming tijdens de werkzaamheden is van groot belang en daar helpen wij graag mee bij MIPA. Een greep uit de verschillende beroepen die werkzaam zijn binnen deze branche.

  • Monteur
  • Lasser
  • Installateur

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding en het bedrukken en borduren van jouw logo? Dat snappen wij helemaal. Wij staan voor je klaar in onze showroom om je mee te nemen door onze gevarieerde collectie. Met 600m2 aan inspiratie hebben wij een divers aanbod voor verschillende branches. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken zoals Mascot, Tricorp, Fristads en meer. 

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet