Service

Passen op locatie

Goede werkkleding gaat gepaard met een goede pasvorm. Iedere werknemer is verschillend en heeft een andere maat of pasvorm nodig. Nadat de kledingpakketten zijn samengesteld, plannen we een passessie in. Individuele werknemers of kleine groepen kunnen in onze showroom komen passen waar wij de kleding persoonlijk gaan aanmeten. 

Is het niet haalbaar om met het personeel naar onze showroom te komen voor het passen van de kleding dan komen wij naar jou. Met ons op maat samengestelde pakket passen wij de kleding samen met het personeel zodat alle maten bij ons bekend zijn voor het persoonlijke KMS bestelsysteem.

  • Klant centraal
  • Persoonlijke service
  • Al 30 jaar de specialist in de regio

Voor middelgrote tot grote groepen werken wij ook met passsessies op locatie. Na het samenstellen van het kledingpakket komen wij met een maatserie van uw collectie op locatie om de kleding door te passen met alle werknemers. De maten worden geregistreerd zodat de goede maten bij de goede werknemer terecht komen. De planning voor het doorpassen stemmen we in een overleg met u af, zodat iedereen aanwezig is en de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd is.

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding en het bedrukken en borduren van jouw logo? Dat snappen wij helemaal. Wij staan voor je klaar in onze showroom om je mee te nemen door onze gevarieerde collectie. Met 600m2 aan inspiratie hebben wij een divers aanbod voor verschillende branches. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken zoals Mascot, Tricorp, Fristads en meer. 

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet