Service

Borduren

Werkkleding zorgt voor herkenbaarheid, identificatie en representativiteit zowel binnen als buiten uw bedrijf. Met uw bedrijfslogo op de kleding geeft u daar een extra dimensie aan. Als een van de weinige in Nederland binnen onze branche hebben wij een eigen borduurstudio in huis. Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste type bewerking zodat u het maximale uit uw logo/merk haalt. 

Vanuit onze eigen borduurstudio voorzien wij de kleding van geborduurde logo’s zoals onze klant dat graag wilt. Aan de hand van jouw wensen en behoeften en ons advies stellen wij een persoonlijke borduurkaart op die ten alle tijden gebruikt kan worden. Met onze borduurwerken zorg je ervoor dat jouw bedrijfskleding een professionele uitstraling heeft.

  • Alles in eigen huis
  • Hoge kwaliteit borduurwerken
  • Costom Made bedrijfskleding
  • Al 30 jaar de specialist in de regio

Hoe werkt het

Bij ons aangekochte werkkleding laten borduren kan al vanaf kleine oplages. Met de opgebouwde kennis vanuit onze eigen borduurstudio geven wij graag advies bij de talloze mogelijkheden rondom het borduren. 

Op basis van het ontwerp wordt er een borduurkaart gemaakt die na overleg met u door onze professionele en moderne borduurmachines wordt aangebracht op de kleding. De borduurmachine weeft de gekleurde garens in de stof. De mogelijkheden rondom de kleur van het ontwerp zijn oneindig. 

Deze opdruktechniek zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling maar is ook kleur- en slijtvast. Daarnaast is deze techniek goed bestand tegen was en weersomstandigheden waardoor het duurzaam is en de kleding langere tijd meegaat.

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding en het bedrukken en borduren van jouw logo? Dat snappen wij helemaal. Wij staan voor je klaar in onze showroom om je mee te nemen door onze gevarieerde collectie. Met 600m2 aan inspiratie hebben wij een divers aanbod voor verschillende branches. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken zoals Mascot, Tricorp, Fristads en meer. 

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet