Branche

Zorg

In de zorgsector krijg je te maken met verschillende beroepen en veel verschillende omstandigheden. In elke situatie moet de kleding comfortabel zitten met voldoende bewegingsvrijheid om mensen te kunnen helpen. Naast comfort is het van groot belang dat de kleding makkelijk te reinigen is en kleurvast is voor een lange levensduur. Met hoogwaardige kwaliteit merken zoals ‘De Berkel’ en ‘Haen’ hebben wij een collectie samengesteld die aansluit op de wensen en behoeften van deze sector. Uiteraard zijn er in ons assortiment verschillende kleuren en pasvormen te vinden voor zowel man als vrouw om een persoonlijke touch te geven aan de werkkleding. 

Beroepen

Binnen de zorg is comfort, hygiëne en herkenning van groot belang. De verschillende beroepen binnen deze branche werken onder diverse omstandigheden. Voor elke beroepstak worden verschillende eisen gesteld aan de kleding. Aan de hand van deze eisen stellen wij graag samen een mooi kledingpakket op. Hiernaast een greep uit de verschillende beroepen die werkzaam zijn binnen deze branche.

  • Tandarts
  • Fysio
  • Ziekenhuismedewerker

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding en het bedrukken en borduren van jouw logo? Dat snappen wij helemaal. Wij staan voor je klaar in onze showroom om je mee te nemen door onze gevarieerde collectie. Met 600m2 aan inspiratie hebben wij een divers aanbod voor verschillende branches. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken zoals Mascot, Tricorp, Fristads en meer. 

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet