Branche

Bouw & installatie

Een branche waarbij werkkleding gedurende langere tijd onder zware belasting moet functioneren. Naast de functionaliteit is het van groot belang dat de kleding voldoet aan de actuele veiligheidseisen en de daarbij passende normeringen. Binnen het assortiment van MIPA hebben wij een breed aanbod in werkkleding  met diverse normeringen uiteenlopend van vlamvertragend tot zichtbaarheidsnormeringen. Daarnaast moet de kleding beschikbaar zijn voor extreme weersomstandigheden zoals kou en voorzien zijn van hoog draagcomfort. Ons assortiment bestaat uit werkkleding, werkschoenen en PBM’s voor de diverse werkomstandigheden. 

Beroepen

Een branche die vele verschillende beroepen kent. Voor zowel binnen- als buitenkleding biedt MIPA een divers assortiment aan. Een greep uit de verschillende beroepen die werkzaam zijn binnen deze branche.

  • Timmerman
  • Bouwvakker
  • Elektricien

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding en het bedrukken en borduren van jouw logo? Dat snappen wij helemaal. Wij staan voor je klaar in onze showroom om je mee te nemen door onze gevarieerde collectie. Met 600m2 aan inspiratie hebben wij een divers aanbod voor verschillende branches. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken zoals Mascot, Tricorp, Fristads en meer.

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet