Branche

Transport & logistiek

Werkzaam in de veelzijdige transport & logistiek branche, dan hebben wij bij MIPA een divers aanbod in gepaste werkkleding. Op het gebied van veiligheid, comfort en uitstraling is er door de jaren heen flink geïnnoveerd. Zowel voor de indoor magazijnmedewerker die grote afstanden aflegt als voor de chauffeur die de hele dag zittend werk uitoefent hebben wij een passend assortiment. Naast het normale assortiment voeren wij ook een speciale High Visibility collectie voor de hoge zichtbaarheid. Met verhoogd draagcomfort, de juiste bescherming en een mooie uitstraling zorgen wij bij MIPA ervoor dat het werk goed uitgevoerd kan worden. 

Beroepen

Binnen deze branche zijn comfort en zichtbaarheid belangrijke aspecten. Of je nou de hele dag in de vrachtwagen zit of werkzaam bent in het magazijn, comfort van de kleding is essentieel. Voor de diverse beroepen hebben wij bij MIPA de passende oplossing.  Een greep uit de verschillende beroepen die werkzaam zijn binnen deze branche.

  • Chauffeur
  • Magazijnmedewerker
  • Lader & Losser

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding en het bedrukken en borduren van jouw logo? Dat snappen wij helemaal. Wij staan voor je klaar in onze showroom om je mee te nemen door onze gevarieerde collectie. Met 600m2 aan inspiratie hebben wij een divers aanbod voor verschillende branches. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken zoals Mascot, Tricorp, Fristads en meer. 

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet