Branche

Facilitair & dienstverlening

Deze veelzijdige branche kent diverse beroepen uiteenlopend van receptionisten tot service monteurs. De beste comfort, uitstraling en maximale bescherming die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Een gevarieerd aanbod voor representatieve werkzaamheden op kantoor of voor de dienstverlening in de buitendienst. Bij MIPA nemen we je graag mee door ons brede assortiment voor de gepaste werkkleding die aansluit op jouw beroep. 

Beroepen

De beroepen lopen binnen deze branche uiteen van zakelijke werkzaamheden waar uitstraling en comfort centraal staan tot onderhoud werkzaamheden waar bescherming centraal staat. Een greep uit de verschillende beroepen die werkzaam zijn binnen deze branche.  

  • Schoonmaker
  • Receptionist
  • Onderhoud & servicemonteur

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding en het bedrukken en borduren van jouw logo? Dat snappen wij helemaal. Wij staan voor je klaar in onze showroom om je mee te nemen door onze gevarieerde collectie. Met 600m2 aan inspiratie hebben wij een divers aanbod voor verschillende branches. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken zoals Mascot, Tricorp, Fristads en meer. 

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet