Service

Logistiek

Het leveren van bedrijfskleding begint allemaal bij een goede logistiek en warehousing.

Binnen ons warehouse wordt onderscheid gemaakt tussen producten met een hoge omloopsnelheid en de bulkvoorraad voor onze klanten. Uw assortiment is voor een groot deel op afroep beschikbaar. Met onze grote opslagcapaciteit onderhouden wij het voorraadbeheer van een deel van onze klanten (doorklik naar voorraadbeheer).

Vanuit ons warehouse zorgen wij dat de bestellingen bij onze klanten op locatie komen. Of de bestelling naar de andere kant van het land gaat of bij ons om de hoek, wij zorgen dat alles binnen de afgesproken tijd wordt geleverd.

  • Alles in eigen huis
  • Snelle levering door snel schakelen
  • Op maat gemaakt voorraadbeheer

Het begint allemaal met de juiste producten en mensen op de juiste plek. Het warehouse is praktisch ingericht voor optimaal orderpicken. Na het picken van de order wordt de kleding voorzien van logo in onze borduur- of bedrukstudio (doorklik naar bedrukken en borduren). Wanneer de order geheel naar wens van de klant compleet is gemaakt wordt vanuit ons systeem bepaald op welke manier de order bij onze klant komt.

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding en het bedrukken en borduren van jouw logo? Dat snappen wij helemaal. Wij staan voor je klaar in onze showroom om je mee te nemen door onze gevarieerde collectie. Met 600m2 aan inspiratie hebben wij een divers aanbod voor verschillende branches. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken zoals Mascot, Tricorp, Fristads en meer. 

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet