Onze Showroom

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding en het bedrukken en borduren van jouw logo? Dat snappen wij helemaal. Wij staan voor je klaar in onze showroom om je mee te nemen door onze gevarieerde collectie. Met 600m2 aan inspiratie hebben wij een divers aanbod voor verschillende branches. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken zoals Mascot, Tricorp, Fristads en meer. 

Vanuit onze showroom gaan we op zoek naar de perfecte match die compleet aansluit op de wensen en behoeften die jij als klant hebt voor de bedrijfskleding. Onder het genot van een kop koffie nemen we je mee door de mogelijkheden die ons brede assortiment te bieden heeft.

  • Uitgebreide service mogelijkheden
  • Custom made mogelijk
  • Leverancier van alle A merken
  • Al 30 jaar de specialist in de regio

Branches

Bij Mipa bedrijfskleding kan je terecht voor werkkleding, werkschoenen en PBM artikelen. Beroepskleding die past bij het beroep dat je met trots uitvoert.

Alle branches

Alles onder 1 dak

In onze showroom staan 6 dagen per week enthousiaste collega’s klaar om de beste werkkleding met jou samen te stellen. Naast ons brede assortiment adviseren wij graag over de mogelijkheden wat betreft het bedrukken en borduren. Laat je inspireren in onze showroom aan de Heistraat 3C in Boxmeer.

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet