Branche

Infra & Groen

De branche die vooral buiten werkzaam is, uiteenlopend van werkzaamheden aan de weg of het spoor tot aan bos- en tuinbouw. Tijdens het uitvoeren van de verschillende beroepen komt de kleding in aanraking met verschillende weersomstandigheden. In deze sectoren is het van belang dat zowel kleding als schoenen waterdicht zijn. Ons aanbod varieert van S3 werkschoenen tot S4 & S5 werklaarzen voor werkzaamheden in natte omstandigheden. Naast de waterdichtheid is de bescherming en zichtbaarheid in deze sectoren van groot belang. Met een uiteenlopend aanbod in hoge zichtbaarheidskleding voorzien van EN ISO 20471 normering voorzien wij je graag van nieuwe passende werkkleding. 

Beroepen

De branche die voornamelijk buiten aan het werk is. Binnen deze branche staat bescherming tegen de weersomstandigheden en bescherming tegen de omgeving centraal. Een greep uit de verschillende beroepen die werkzaam zijn binnen deze branche.  

  • Hovenier
  • Wegenbouwer
  • Spoorweg medewerker

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding en het bedrukken en borduren van jouw logo? Dat snappen wij helemaal. Wij staan voor je klaar in onze showroom om je mee te nemen door onze gevarieerde collectie. Met 600m2 aan inspiratie hebben wij een divers aanbod voor verschillende branches. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken zoals Mascot, Tricorp, Fristads en meer. 

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet