Service

Bedrukken

Werkkleding zorgt voor herkenbaarheid, identificatie en representativiteit zowel binnen als buiten uw bedrijf. Met uw bedrijfslogo op de kleding geeft u daar een extra dimensie aan. Net zoals het borduren verzorgen wij ook de bedrukking vanuit eigen huis. Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste type bewerking zodat u het maximale uit uw logo/merk haalt.

Vanuit onze eigen bedrukstudio voorzien wij de bedrijfskleding van bedrukking zoals onze klant dat graag wilt. Aan de hand van ons advies en jouw wensen en behoeften stellen we een gepersonaliseerd pakket samen waar jij als bedrijf trots op bent.

  • Hoge kwaliteit transfers
  • Klant staat centraal
  • Snelle service
  • Al 30 jaar de specialist in de regio

Hoe werkt het

Bedrukken van bij ons aangekochte werkkleding kan al vanaf kleine oplages. Met de opgebouwde kennis en ons brede assortiment helpen wij u graag bij het samenstellen van uw bedrijfskleding geheel naar uw wensen en behoeften. 

Aan de hand van uw ontwerp wordt een transfer samengesteld. Een transfer is een transparante drager voorzien van uw logo. Met onze professionele en moderne hitte- en transferpersmachines bedrukken wij het logo op de aangewezen plek op de kleding. 
Met deze machines wordt de zogenoemde ‘Transferdruk’ als bedrukkingstechniek uitgevoerd. Uw kleding wordt hiermee onder hoge druk, met een gemiddelde temperatuur tussen de 150 C en 200 C voorzien van een opdruk. 

Dit speciale bedrukkingsproces zorgt voor een slijtvaste, was- en weerbestendige kledingopdruk. 

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding en het bedrukken en borduren van jouw logo? Dat snappen wij helemaal. Wij staan voor je klaar in onze showroom om je mee te nemen door onze gevarieerde collectie. Met 600m2 aan inspiratie hebben wij een divers aanbod voor verschillende branches. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken zoals Mascot, Tricorp, Fristads en meer. 

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet