Branche

Horeca & Toerisme

Gastvrijheid, service, herkenbaarheid en kwaliteit staan in deze branche centraal. Bij MIPA vinden wij dat de kwaliteit van de werkkleding centraal staat bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Of je nu werkzaam bent in de keuken, achter de bar of in de bediening, vanuit MIPA leveren wij werkkleding voor elke richting. Met een mooie complete look voorzien van kwaliteit en comfort zorgen wij bij MIPA dat uw personeel het visitekaartje wordt van uw bedrijf. 

Beroepen

In deze branche wordt bedrijfskleding voor diverse doeleinde ingezet. Waar de gastheer/vrouw met een nette outfit voor de dag wilt komen en comfort een belangrijk aspect is, staat voor een kok de werkbaarheid van de kleding centraal. Binnen deze branche draait alles om herkenbaarheid en kwaliteit. Een greep uit de verschillende beroepen die werkzaam zijn binnen deze branche.  

  • Kok
  • Bediening
  • Gastvrouw/man

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding en het bedrukken en borduren van jouw logo? Dat snappen wij helemaal. Wij staan voor je klaar in onze showroom om je mee te nemen door onze gevarieerde collectie. Met 600m2 aan inspiratie hebben wij een divers aanbod voor verschillende branches. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken zoals Mascot, Tricorp, Fristads en meer. 

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet