Service

Voorraadbeheer

Aan de hand van analyses en data rondom de afname van producten zorgen wij dat onze voorraad op peil is. Met deze handelswijze voorkomen wij dat producten out of stock zijn en hier langere tijd op moet worden gewacht.

Binnen ons voorraadbeheer houden wij rekening met een doorlooptijd op de artikelen. De minimale voorraad stemmen we onderling af en samen bepalen we de hoeveelheid die nodig is per artikel. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen de fastmovers en de slowmovers. Standaard artikelen hebben een kortere doorlooptijd dan Custom-made producten. Custom-made wordt in grotere oplages gemaakt en besteld waardoor ook meer voorraad in omloop is.

  • Uw voorraad op 1 plek
  • Snelle levering

Qua voorraadbeheer zijn er veel mogelijkheden die ingericht kunnen worden op uw wensen van het kledingpakket. Wilt u hier meer over weten dan vertellen wij daar graag alles over tijdens een persoonlijk gesprek.

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding en het bedrukken en borduren van jouw logo? Dat snappen wij helemaal. Wij staan voor je klaar in onze showroom om je mee te nemen door onze gevarieerde collectie. Met 600m2 aan inspiratie hebben wij een divers aanbod voor verschillende branches. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken zoals Mascot, Tricorp, Fristads en meer. 

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet