‘Snelle levertijden & persoonlijke service'

Bandenservice Bongers

De gepersonaliseerde pasmomenten op locatie of in de showroom maken de samenwerking met MIPA erg prettig, vertelt Frank van Bandenservice Bongers. 

Enkele andere belangrijke punten waardoor wij van Bandenservice Bongers voor MIPA kiezen zijn de snelle levertijden, de persoonlijke service van het personeel en de mogelijkheid voor bedrukken of borduren van het logo.  

Kwaliteit en
service op maat

Aan de hand van de pasmomenten kan de kleding van ons personeel op maat gemaakt worden. Ondanks dat de showroom van MIPA bij ons in de buurt zit worden de pasmomenten ook bij ons op locatie georganiseerd.

Hierdoor kunnen onze medewerkers in een keer alle bedrijfskleding passen. De maten worden door MIPA in het systeem opgeslagen waardoor wij ten alle tijden de maten van de medewerkers weten. Nieuwe werknemers kunnen onder begeleiding van persoonlijk en vaktechnisch advies van het personeel van MIPA in de showroom de kleding doorpassen.

De service en kwaliteit die MIPA biedt sluit aan op de service en kwaliteit die wij bij Bandenservice Bongers belangrijk vinden. Aan de hand van onze wensen en behoeften hebben wij samen met MIPA een passend kledingpakket samengesteld.  

Frank
Bandenservice Bongers

  • Pasmomenten op locatie
  • Overzicht door bestelsysteem
  • Snelle levertijden
  • Persoonlijke service

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

In onze showroom van 600 m2 staan onze enthousiaste en ervaren medewerkers 6 dagen per week klaar om u te helpen en adviseren bij het vinden van comfortabele bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.  

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet