‘Vooral het persoonlijk contact is zeer prettig’

Jewa Group

De korte lijnen en het bestellen via een overzichtelijk bestelsysteem zijn erg prettig aan de samenwerking met MIPA, vertelt bedrijfsleider Eric Philipsen.

Enkele andere punten die zorgen dat Jewa Group voor MIPA kiest zijn de korte levertijden, de mogelijkheid om kleding en schoenen in de showroom te passen en de ruime keuze uit PBM’s.

Ook wordt indien gewenst de kleding op maat gemaakt in het eigen atelier waardoor alle medewerkers van Jewa Group er netjes gekleed bij lopen.

Maatwerk waar nodig

Het online bestelsysteem zorgt voor een gemakkelijk bestelproces. Wij kunnen daar voor alle medewerkers individueel kleding, schoenen en PBM’s bestellen.

De maten en het verbruik per persoon worden daarin ook overzichtelijk geregistreerd. Daarnaast zorgt dit systeem voor een gestroomlijnde facturatie en maakt daarin onderscheid tussen de Duitse en Nederlandse vestiging van Jewa Group.

Hierdoor hebben wij zelf minder omkijken naar dit proces en worden wij hierin volledig ontzorgt.

Tot slot is kwaliteit erg belangrijk voor Jewa Group en dat geldt dus ook voor de bedrijfskleding en PBM’s. Samen met MIPA hebben wij daarom ook een kledingpakket uitgekozen dat past bij de wensen van onze medewerkers.

Eric Philipsen
Bedrijfsleider Jewa Group

  • Korte lijnen
  • Overzichtelijk en eenvoudig bestelsysteem
  • Showroom om kleding en schoenen te passen
  • Nadruk op kwaliteit, afgestemd op medewerkerswensen

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

In onze showroom van 600 m2 staan onze enthousiaste en ervaren medewerkers 6 dagen per week klaar om u te helpen en adviseren bij het vinden van comfortabele bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.  

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet