Service

Retourlogistiek

MIPA zet zich in voor een goed recycle en retourbeleid. Overbodige (gedragen) kleding wordt op verschillende manieren ingenomen. Kleding die nog goed is qua kwaliteit kan in sommige gevallen een ‘2e kans’ krijgen. Bij MIPA proberen wij de levensduur van de artikelen zo lang mogelijk te maken om verspilling tegen te gaan. Zo werkt MIPA ook samen met GAIA circulair, een bedrijf dat zich inzet voor het recyclen van kleding.

Onze retourprocedure stemmen wij graag af op uw bedrijfsproces voor het maximale resultaat. In overleg kunnen wij het volgende voor u betekenen:

  • Afhaalopdrachten uitgeven
  • Periodieke pick-ups om goederen retour te halen
  • Opslagplaats voor retour goederen

Tijdens dit proces wordt gebruikte kleding ingezameld om vervolgens op een professionele en milieuvriendelijke manier uit elkaar gehaald te worden. De kleding wordt zorgvuldig uit elkaar gehaald zodat de herkenbare en klantgerichte aspecten van de kleding verwijderd worden voordat de kleding hergebruikt wordt. Gerecyclede kleding krijgt aan de hand van dit proces een nieuwe leven doordat er nieuwe producten van worden gemaakt zoals tassen, tapijten of isolatiemateriaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe wij samen de kleding een langere levensduur kunnen geven? Wij komen graag in contact!

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding en het bedrukken en borduren van jouw logo? Dat snappen wij helemaal. Wij staan voor je klaar in onze showroom om je mee te nemen door onze gevarieerde collectie. Met 600m2 aan inspiratie hebben wij een divers aanbod voor verschillende branches. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken zoals Mascot, Tricorp, Fristads en meer. 

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet