Service

Kleding vermaken

In sommige gevallen past de kleding niet en gaat een andere maat ook niet de oplossing bieden. In dat geval bieden wij bij MIPA een oplossing door de kleding geheel op maat te maken. Vanuit onze eigen vermaak studio meten wij de maten op en passen deze geheel aan naar uw wens. 

Door middel van onze extra vermaak service draagt u altijd kleding die aansluit op uw lichaamsvorm en comfortabel zit. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de functionaliteit van de kleding blijft zoals deze was voordat het kledingstuk vermaakt werd. 

Vanuit de samenwerking tussen onze showroom en ons naaiatelier zorgen wij ervoor dat kleding altijd op maat is voor onze klanten. Val je precies tussen 2 maten in dam vermaken wij het artikel zodat deze wel passend is. Op deze manier loopt jouw personeel er altijd verzorgd bij.

  • Snelle levering
  • Op maat gemaakt
  • Deskundig advies

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding en het bedrukken en borduren van jouw logo? Dat snappen wij helemaal. Wij staan voor je klaar in onze showroom om je mee te nemen door onze gevarieerde collectie. Met 600m2 aan inspiratie hebben wij een divers aanbod voor verschillende branches. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken zoals Mascot, Tricorp, Fristads en meer. 

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet