Service

Kleding management systeem (KMS)

Eenvoudig en efficiënt uw bedrijfskleding, werkschoenen en beschermingsmiddelen bestellen? Via ons kleding management systeem (KMS) kunt u gemakkelijk uw of voor uw werknemers kleding bestellen. Daarnaast heb je een duidelijk overzicht van de bestellingen vanuit jouw bedrijf. 

Alles geregeld binnen een paar muisklikken

De voordelen van het Kleding Management Systeem

Door middel van het KMS systeem word je als bedrijf volledig ontzorgt in het managen van de bedrijfskleding voor jouw bedrijf. Het systeem biedt een duidelijk inzicht in de bestelgeschiedenis en een duidelijk overzicht van de benodigde artikelen en maten per werkenemer. Een greep uit de voordelen van het KMS systeem vind je hiernaast.

  • Gratis in gebruik voor u als klant
  • Te gebruiken op ieder apparaat (computer, smartphone en tablet)
  • Meertalig te configureren in 6 verschillende wereldtalen
  • Huisstijl door te voeren op jouw bestelpagina
  • Tot in detail op maat ingericht
  • Duidelijke rechtenstructuur
  • Bestellen met punten
  • Persoonlijke bestelomgeving (ook per werknemer)

Persoonlijke bestelomgeving

In het KMS heeft iedere gebruiker een eigen omgeving. Aan de hand van uw gekozen artikelen wordt het bestelsysteem ingericht op uw wensen. Het kledingpakket wordt gekoppeld aan elke medewerker gebaseerd op functie, maat en benodigdheden. Uw medewerker kan daardoor alleen de kleding bestellen die hij of zij nodig heeft. 

Binnen de bestelomgeving kun je rollen toekennen aan jouw medewerkers waardoor iedere gebruiker toegang heeft tot andere opties. Naast het toekennen van rollen kan er gebruik worden gemaakt van een puntensysteem. Dit puntensysteem geeft gebruikers het recht om voor het desbetreffende puntenaantal kleding te bestellen voor een bepaalde periode. Hierdoor kan de gebruiker een bepaald aantal producten bestellen geheel ingericht op zijn benodigdheden. Mocht je het bestelproces toch liever in eigen hand houden dan is dat ook mogelijk. Je kunt ervoor kiezen om één of enkele medewerkers toegang te verlenen tot het daadwerkelijk bestellen van de artikelen. Zonder toestemming van deze medewerkers kan er geen bestelling worden gedaan. 

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding en het bedrukken en borduren van jouw logo? Dat snappen wij helemaal. Wij staan voor je klaar in onze showroom om je mee te nemen door onze gevarieerde collectie. Met 600m2 aan inspiratie hebben wij een divers aanbod voor verschillende branches. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken zoals Mascot, Tricorp, Fristads en meer. 

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet