‘Een kwalitatief en comfortabel kledingpakket’

Bakkerij de Haas

Door de snelle levering van de kleding en de persoonlijke bestelomgeving waardoor wij ontzorgt worden ervaren wij de samenwerking met MIPA als zeer prettig. Wij hebben bijna geen omkijken meer naar de bedrijfskleding vertelt Melanie van Bakkerij de Haas. 

Naast de snelle levering en de persoonlijke bestelomgeving is de kwaliteit en uitstraling voor ons bij Bakkerij de haas ook van belang. Samen met MIPA hebben wij een kwalitatief en comfortabel kledingpakket kunnen samenstellen waardoor onze medewerkers elke dag verzorgd voor de dag komen.

Ontzorgen en adviseren

Onze medewerkers hebben aan de hand van een pasmoment bij MIPA op locatie een persoonlijk ingericht bestelsysteem gekregen. Op de persoonlijke pagina kunnen onze medewerkers zelf hun kleding bestellen aan de hand van een puntensysteem die in overleg met ons is samengesteld.

Door middel van de persoonlijke bestelpagina’s hebben wij van Bakkerij de Haas geen omkijken meer naar het bestellen van de bedrijfskleding. In een oogopslag kunnen wij zien wat de bestelhistorie is per werknemer.

De bedrijfskleding wordt voorzien van logo bij ons op locatie geleverd waardoor onze collega’s er altijd netjes gekleed bij lopen in de door ons samengestelde bedrijfskleding.

Melanie van den Bergh
Bakkerij de Haas Haps

  • Persoonlijke bestelpagina
  • Bestelhistorie in een oogopslag
  • Snelle levering

Hoe helpt MIPA je verder?

Bij MIPA zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kledingkeuze tot aan de bewerking van de kleding. Alles begint bij de inspiratie, wensen en behoeftes en waar kun je dat beter uitzoeken dan in onze showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte match.

Service mogelijkheden

Cases

MIPA is sinds 1994 gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Alle cases

Bezoek onze showroom

In onze showroom van 600 m2 staan onze enthousiaste en ervaren medewerkers 6 dagen per week klaar om u te helpen en adviseren bij het vinden van comfortabele bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.  

Meer over onze showroom

© 2024 MIPA bedrijfskleding
Created by LR Internet