MIPA Bedrijfskleding

Sinds 1994 is MIPA Bedrijfskleding een actief bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van bedrijfskleding en veiligheidsschoenen aan zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast bieden wij u ook een uitgebreid assortiment aan medische kleding en horecakleding. Wij zijn gevestigd in Boxmeer (sinds 2019, voorheen in Sambeek). Vanuit Boxmeer opereren we door heel Nederland.

Verder kunt u bij ons ook terecht voor een groot aanbod in vrijetijdskleding. Hierbij moet u denken aan seizoensjacks, bodywarmers, afritsbroeken, fleecetruien en fleecevesten.

Fair Wear Foundation

Mipa verkoopt onder andere bedrijfskleding van de merken ‘De Berkel, ‘Fristads Kansas, ‘Hydrowear’, ‘Tricorp’ en ‘Haen’, die allen leden zijn van de Fair Wear Foundation (FWF). FWF werkt samen met kledingbedrijven om arbeidsomstandigheden van werknemers in de textielindustrie te verbeteren. FWF focust zich op de relatie tussen kledingmerken en hun leveranciers. Aangesloten bedrijven zijn zelf verantwoordelijk voor het bijdragen aan verbeteringen in hun productieketen. Fair Wear Foundation verifieert hun inspanningen en rapporteert daarover op www.fairwear.org.