Voorraadbeheer en logistiek

Bij MIPA Bedrijfskleding staat service hoog in het vaandel.
Daarom zorgen wij dat onze showroomproducten altijd ruim voorradig zijn in ons magazijn, zodat u direct krijgt wat u nodig heeft!

Goed georganiseerd magazijn

Wij beschikken over een goed georganiseerd magazijn waarin wij bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s op voorraad houden. In deze ruimte verwerken onze medewerkers ook de bestellingen en logistieke activiteiten die nodig zijn om de door u gewenste producten snel en correct te verzenden.

Bij MIPA Bedrijfskleding staat service hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij dat onze showroomproducten altijd ruim voorradig zijn in ons magazijn, zodat u direct krijgt wat u nodig heeft!

Gestandaardiseerde kledinglijn en voorraad

Heeft u een gestandaardiseerde kledinglijn of wenst u een standaard voorraad? Met ons magazijn bieden wij de mogelijkheid om uw gestandaardiseerde producten en ijzeren voorraden op te slaan. Dit kan inclusief personalisatie door middel van het borduren, bedrukken en vermaken van uw bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s. In combinatie met ons Kleding Management Systeem en efficiënt logistiek proces kunnen wij bestellingen hierdoor Just In Time uitleveren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.