MVO

Wij streven naar een duurzame wereld, waarbij mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht zijn. Het thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen maakt daarom integraal onderdeel uit van onze organisatie. Lees hieronder hoe wij duurzaam ondernemen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; recycling

Wij zijn continu bezig om onze product- en dienstverlening te verduurzamen. Dit doen wij door de laatste innovatieve ontwikkelingen in de markt nauwlettend te volgen, en deze direct toe passen op onze organisatie.

Ook streven wij naar duurzame initiatieven die bijdragen aan de verkleining van onze ecologische voetafdruk.

Zo recyclen we bijvoorbeeld meer dan 3.000 kilo kleding per jaar.

Kleding recyclen

In samenwerking met HAVEP recyclen wij oude bedrijfskleding. Dit doen wij door een inzamelcontainer voor onze klanten beschikbaar te stellen, waarin zij hun oude kleding kunnen inleveren. Deze kleding krijgt een tweede kans of wordt gerecycled tot nieuwe producten zoals isolatiemateriaal, tapijten en/of tassen.

Supporter van Fair Wear Foundation

Wij stimuleren een wereld met betere arbeidsomstandigheden voor mensen die werken in de kleding- en textielindustrie. Daarom steunen wij de Fair Wear Foundation, een non-profit organisatie de opkomt voor deze belangen. Daarnaast selecteren wij onze leveranciers die hierbij aangesloten zijn.

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij steunen maatschappelijke initiatieven die de samenleving verder verduurzamen.

Voorbeelden hiervan zijn deelname aan maatschappelijke projecten en sponsoring van diverse (lokale) verenigingen, publieksevenementen, organisaties en instanties.

Lid Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis

Voor een leefbaarder, aangenamer, sfeervoller en aantrekkelijker zieken(t)huis voor patiënten, familieleden én medewerkers, steunen wij de Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis.

Advies nodig?

Heeft u vragen over onze diensten? We helpen u graag verder!