Bedrijfskleding bedrukken of borduren

Bedrijfskleding is tegenwoordig meer dan alleen functioneel. De juiste kleding in combinatie met het bedrukken of borduren, van uw bedrijfslogo, kan van een anonieme medewerker een representatief uithangbord van uw bedrijf maken. Voor het bedrukken of borduren van uw bedrijfskleding kunt u ook bij ons terecht.

Zowel bedrukken als borduren biedt garantie voor een duurzame, slijtvaste en wasbestendige opdruk op uw kleding. Een veel gekozen manier is doormiddel van een zogenoemde transfer. De transfer met uw logo wordt op het kledingstuk aangebracht onder hoge druk en een temperatuur van 150C tot 200C.

Belastingvoordeel bedrijfskleding

Niet alleen het imago en de uitstraling spelen een belangrijke rol bij het personaliseren van uw bedrijfskleding. Belastingvrije verstrekking van bedrijfskleding is mogelijk indien de kleding voorzien is van een logo dat verwijst naar de onderneming. De minimale geiste grootte is 70² cm.

Bedrijfskleding aanmeten

Het verzorgen van goed zittende kleding is maatwerk. Werkplezier, gezondheid, veiligheid en productiviteit zijn begrippen die in het geding kunnen komen wanneer de kleding niet in orde is.
De maatvoering is per merk anders waardoor het aanmeten van kleding vaak noodzakelijk is.

Voor bedrijfskleding op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij proberen er naar te streven dat onder andere knellende schoenen en slobberende broeken verleden tijd zijn. In onze winkel of bij u op uw locatie kunnen wij een passerie verzorgen. Indien nodig kunnen wij de kleding vermaken.

Heb je een vraag over onze diensten? Of wil je graag meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

Voor advies bent u altijd welkom in onze winkel!