Werkschoenen

Bij Mipa bedrijfskleding kun je een breed assortiment aan werkschoenen kopen. Werkschoenen met de juiste veiligheidsnormering om je te beschermen tegen de risico's op de werkvloer. Van S1 tot en met S5 zijn alle werkschoenen voorzien van een veiligheidsneus. 

Comfortabele en veilige schoenen

De S1 werkschoen is voorzien van een veiligheidsneus. Een S2 werkschoen heeft als toevoeging op een S3 een verstevigde hak en een waterafstotende coating. Als toevoeging op een S2 schoen heeft een S3 werkschoen minimaal 4 uur een waterafstotende werking en een anti perforatie tussenzool. Een lichtgewicht werkschoenen met dezelfde veiligheidsnormering als een S3 werkschoen is een S1P werkschoen. Echter is een S1P niet waterafstotend of waterresistent. Een werkschoen met deze veiligheidsnormering is geschikt voor onder andere de transport en logistiek branche.

Service in de showroom

Onze kleding is speciaal ontworpen voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Als aanvullende dienstverlening/service beschikken wij over een borduur-, bedruk- én vermaakstudio en passervice, zodat uw kleding naadloos kan worden afgestemd op wensen en behoeften.

Onze merken

Werkschoenen

Onze diensten

Bedrukken, borduren & vermaken 'inhouse'

Met onze eigen studio helpen wij u graag met het borduren, bedrukken en vermaken van uw bedrijfskleding.

Kleding Management Systeem

Snel en gemakkelijk uw kleding, schoenen en PBM’s bestellen? Dat kan met ons online Kleding Management Systeem.

Passen op locatie

Kleding passen? Dat kan in onze showroom van 600 m2 of bij u op locatie.

Voorraadbeheer en logistiek

Met onze ruime voorraad en efficiënte logistiek kunnen wij u Just in Time beleveren.

Advies nodig?

Heeft u vragen over onze diensten? We helpen u graag verder!