Werkbroeken

Wat het uit te oefenen beroep is, bij Mipa bedrijfskleding hebben wij de passende werkbroek voor je. Er zijn veel verschillende soorten werkbroeken met allemaal hun eigen specificaties. 

Werkbroeken

Een multinorm werkbroek voldoet tenminste aan vijf veiligheidsnormeringen. Vlamvertragend, bescherming tegen elektrische vlambogen, chemicaliën, lasspatten en hoge zichtbaarheid ofwel Hi-vis. Korte of lange werkbroeken maar ook dames werkbroeken behoren tot ons assortiment. Werkbroeken kunnen uitgevoerd zijn met kniezakken waarin kniestukken geplaatst kunnen worden. Of spijkerzakken voor het meedragen van klein gereedschap en toebehoren. Voor verschillende weersomstandigheden zijn er ook specifieke werkbroeken verkrijgbaar. Gevoerde winterwerkbroeken voor het werken in een koude omgeving zoals een koelcel of buitenwerk tijdens winterse omstandigheden maar ook lichtgewicht stretch werkbroeken voor het werken tijdens warme zomerdagen.

Service in de showroom

Onze kleding is speciaal ontworpen voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Als aanvullende dienstverlening/service beschikken wij over een borduur-, bedruk- én vermaakstudio en passervice, zodat uw kleding naadloos kan worden afgestemd op wensen en behoeften.

Onze merken

Werkbroeken

Onze diensten

Bedrukken, borduren & vermaken 'inhouse'

Met onze eigen studio helpen wij u graag met het borduren, bedrukken en vermaken van uw bedrijfskleding.

Kleding Management Systeem

Snel en gemakkelijk uw kleding, schoenen en PBM’s bestellen? Dat kan met ons online Kleding Management Systeem.

Passen op locatie

Kleding passen? Dat kan in onze showroom van 600 m2 of bij u op locatie.

Voorraadbeheer en logistiek

Met onze ruime voorraad en efficiënte logistiek kunnen wij u Just in Time beleveren.

Advies nodig?

Heeft u vragen over onze diensten? We helpen u graag verder!