PBM’s

De afkorting PBM staat voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit zijn beschermingsmiddelen die bijdragen aan het vergroten van de veiligheid in werkomgevingen. Veelvoorkomende categorieën zijn: hoofdbescherming, gehoorbescherming, oog en gelaatsbescherming, ademhalingsbescherming, veiligheidsschoenen, arm en handbescherming en valbeveiliging.

PBM's

Bij hoofdbescherming mag je denken aan valhelmen en stootcaps. Vele variaties in kleur, model en toepassingen zijn beschikbaar om zo de juiste hoofdbescherming in te kunnen zetten passend bij de risico`s van de werkzaamheden die uitgevoerd worden.

Wettelijk is het verplicht gehoorbescherming te dragen bij een grenswaarde vanaf 80 dB(a). Om je gehoor goed te kunnen beschermen bestaan er verschillende soorten gehoorbescherming in de vorm van oordoppen en gehoorkappen.

Voor het werken met chemicaliën, giftige stoffen, dampen of het werken in een stoffige omgeving dien je jezelf te beschermen met oog en/of gelaatsbescherming. Verschillende veiligheidsbrillen en gezichtskappen. Zowel afhankelijke (stofmaskers, hygiënemaskers, half- en volgelaatsmaskers met bijbehorende filters) als onafhankelijke adembescherming met een aanblaasunit.

Handschoenen zijn van essentieel belang om je te beschermen tegen diverse gevaren. Snijbestendige handschoenen, schuur, scheur en punctiewerende handschoenen. Maar ook handschoenen voor montagewerkzaamheden, laswerkzaamheden, chemisch resistente handschoenen of thermohandschoenen voor het werken in koude omgevingen.

Bij een hoogte van 2,50 meter is er sprake van werken op hoogte. Wettelijk verplicht, volgens de Europese richtlijnen, dienen er valbeveiligingsmiddelen gebruikt te worden. Door het gebruik van vanglijnen of positioneringslijnen in combinatie met een harnas creëer je een veilige situatie voor het werken op hoogte

Service in de showroom

Onze kleding is speciaal ontworpen voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Als aanvullende dienstverlening/service beschikken wij over een borduur-, bedruk- én vermaakstudio en passervice, zodat uw kleding naadloos kan worden afgestemd op wensen en behoeften.

Onze merken

PBM’s

Onze diensten

Bedrukken, borduren & vermaken 'inhouse'

Met onze eigen studio helpen wij u graag met het borduren, bedrukken en vermaken van uw bedrijfskleding.

Kleding Management Systeem

Snel en gemakkelijk uw kleding, schoenen en PBM’s bestellen? Dat kan met ons online Kleding Management Systeem.

Passen op locatie

Kleding passen? Dat kan in onze showroom van 600 m2 of bij u op locatie.

Voorraadbeheer en logistiek

Met onze ruime voorraad en efficiënte logistiek kunnen wij u Just in Time beleveren.

Advies nodig?

Heeft u vragen over onze diensten? We helpen u graag verder!