Overalls

Overalls kunnen we leveren in verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan werkoveralls met drukknopen, werkoveralls met ritsen of een combinatie daarvan. Zogenaamde Amerikaanse overalls ofwel het model dat ook wel tuinbroek of mouwloze overall genoemd wordt hebben wij als Mipa in het assortiment. 

Overalls

Overalls zijn verkrijgbaar in verschillende stofsoorten geschikt voor specifieke toepassingen. Voor werken in extreme koude hebben we gevoerde winteroveralls in het assortiment, voor werkzaamheden in de regen hebben we waterdichte overalls. Ook voor werkzaamheden waarbij verhoogde zichtbaarheid een vereiste is kunnen we werkoveralls leveren met reflecterende banden. Overalls in het Hi-Vis geel of Hi-vis oranje voor weg en spoorbouw

Service in de showroom

Onze kleding is speciaal ontworpen voor uiteenlopende beroepsgroepen als de zorg, horeca, bouw, techniek, agro en industrie.

Als aanvullende dienstverlening/service beschikken wij over een borduur-, bedruk- én vermaakstudio en passervice, zodat uw kleding naadloos kan worden afgestemd op wensen en behoeften.

Onze merken

Overalls

Onze diensten

Bedrukken, borduren & vermaken 'inhouse'

Met onze eigen studio helpen wij u graag met het borduren, bedrukken en vermaken van uw bedrijfskleding.

Kleding Management Systeem

Snel en gemakkelijk uw kleding, schoenen en PBM’s bestellen? Dat kan met ons online Kleding Management Systeem.

Passen op locatie

Kleding passen? Dat kan in onze showroom van 600 m2 of bij u op locatie.

Voorraadbeheer en logistiek

Met onze ruime voorraad en efficiënte logistiek kunnen wij u Just in Time beleveren.

Advies nodig?

Heeft u vragen over onze diensten? We helpen u graag verder!