Transport- en logistiek

Voor de sector transport en logistiek zijn de laatste jaren ontzettend veel ontwikkelingen doorgevoerd op het gebied van werkkleding, werkschoenen en PBM artikelen. Daarbij is de focus gelegd op comfort, lichtgewicht materialen en een modieuze uitstraling.

Transport- en Logistiek

Voor indoor werkzaamheden zoals in een magazijn en andere logistieke werkzaamheden waarbij vele kilometers per dag afgelegd worden is een werkschoen wenselijk met een relatief laag gewicht. De werkschoen met S1P veiligheidsnormering is hier uitermate geschikt voor. Met een lichtgewicht veiligheidsneus, een niet penetreerbare tussenzool en een gesloten hiel ben je optimaal beschermd. Een S1P werkschoen is uitermate geschikt voor het werken in droge omstandigheden. Door het gebruik van ademende materialen zul je minder snel last hebben van warme voeten.
Op het gebied van werkkleding is er in de afgelopen jaren ook flink geïnnoveerd. Zo zijn er lichtgewicht materialen gebruikt met een hoog ademend vermogen. Werkbroeken kunnen uitgevoerd zijn met stretchstof of stretchpanelen en/of voorzien zijn van verhoogde zichtbaarheid. De werkbroeken zijn uitgerust met handige opbergvakken voor een telefoon, documenten of een pen. In ons assortiment tref je kleding aan voor alle weersomstandigheden en temperaturen.

Advies nodig?

Heeft u vragen over onze diensten? We helpen u graag verder!