Bedrijfskleding borduren, bedrukken en vermaken

De belangrijkste functies van bedrijfskleding zijn comfort en veiligheid. Ook kan kleding uitstekend gebruikt worden voor de herkenbaarheid, identificatie en representativiteit van uw organisatie.
Als aanvullende service op ons uitgebreide assortiment aan kleding, bieden wij de mogelijkheid om bedrijfskleding te borduren, bedrukken en vermaken.

Kleding borduren

Met onze professionele en moderne borduurmachines borduren wij in eigen huis uiteenlopende kledingstukken voor bedrijven in onder andere de zorg-, horeca-, bouw-, techniek-, agro- en industriesector.

Tijdens het borduurproces worden borduren met naald en draad computergestuurd aangebracht op een kledingstuk.

Borduren is een duurzame opdruktechniek met kleur- en slijtvastigheid. Ook is deze opdruktechniek was- en weersbestendig.

Kleding bedrukken

Met onze professionele en moderne hitte- en transferpersmachines bedrukken wij in eigen huis uiteenlopende kledingstukken voor bedrijven in onder andere de zorg-, horeca-, bouw-, techniek-, agro- en industriesector.

Met deze machines wordt de zogenoemde ‘Transferdruk’ als bedrukkingstechniek uitgevoerd. Uw kleding wordt hiermee onder hoge druk, met gemiddelde temperatuur tussen de 150°C en 200°C voorzien van een opdruk.

Dit speciale bedrukkingsproces zorgt voor een slijtvaste, was- en weerbestendige kledingopdruk. Zo bent u er zeker van dat uw kleding ook ná dit proces van hoge kwaliteit is!

Kleding vermaken

In sommige gevallen valt uw kledingstuk te groot en/of te breed uit. Als aanvullende service vermaken wij uw bedrijfskleding, zodat u kleding draagt met een juiste en comfortabele pasvorm, die op maat aansluit op uw lichaamsvorm.

Dit doen wij compleet in eigen beheer in onze vermaakstudio.

Kleding borduren of bedrukken;
wat kan ik het beste doen?

Dat is afhankelijk van aantal factoren, zoals het soort textiel, de gewenste opdruk, oplage en persoonlijke wensen.
Voor een passend maatwerkadvies kunt u het beste contact met ons opnemen.